Markéta Kotvová se připojila k maloobchodnímu týmu Cushman & Wakefield

Sdílet

Společnost Cushman & Wakefield s potěšením oznamuje, že do svého českého týmu pronájmu maloobchodních prostor přijala Markétu Kotvovou. Markéta má bohaté zkušenosti v oblasti pronájmu nemovitostí, architektury, designu a rozvoje podnikání a přináší bohaté zkušenosti a odhodlání k dokonalosti, které se dokonale shodují s posláním společnosti Cushman & Wakefield poskytovat svým klientům výjimečné služby.

Markétina cesta v realitním sektoru začala v roce 2020, kdy nastoupila do společnosti Engel & Völkers. Zde hrála klíčovou roli při dohledu nad celým procesem pronájmu exkluzivních nemovitostí v Praze. Mezi její povinnosti patřilo zajišťování odhadů a analýz tržní hodnoty, což svědčí o jejích analytických schopnostech a hlubokém porozumění trhu. Její vynikající výsledky jí vynesly místo mezi pěti nejlepšími agenty, což podtrhuje její odhodlání a dovednosti v oblasti realitního poradenství. V roce 2023 Markéta přešla do společnosti Crown Relocations na pozici Client Engagement Manager. Její role se zaměřovala na udržování a budování pevnějších vztahů s firemními klienty, správu účtů firemních klientů ve Velké Británii, Irsku a Beneluxu a monitorování průběžných služeb v těchto regionech. K jejímu úspěchu ve společnosti Crown Relocations přispěla schopnost rozvíjet silné vztahy s klienty a zajišťovat bezproblémové poskytování služeb.

Markéta nastoupila do společnosti Cushman & Wakefield v červenci 2024 jako konzultantka v agentuře Retail se zaměřením na pronájem maloobchodních prostor v centru Prahy. Jejím posláním je poskytovat nejlepší zákaznickou zkušenost a zároveň budovat dlouhodobé vztahy s klienty. Úzce spolupracuje s kolegy z dalších týmů, včetně správy nemovitostí, maloobchodních parků, logistiky a kanceláří, aby mohla poskytovat komplexní řešení, která uspokojí různorodé potřeby klientů.

Markéta je díky svým rozmanitým dovednostem a rozsáhlým zkušenostem cenným přínosem pro tým Czech Retail Agency. Je odhodlána využít své zkušenosti v oblasti pronájmu nemovitostí, architektury, designu a rozvoje podnikání k dosažení úspěchu pro společnost Cushman & Wakefield a její klienty.