Barbora Cassandrová a Kristýna Milovanović povýšeny na Associates v českém týmu maloobchodní agentury Cushman & Wakefield

Sdílet

S potěšením oznamujeme povýšení Barbory Cassandrové a Kristýny Milovanović na pozice Associates v týmu Cushman & Wakefield Czech Retail Agency. Díky jejich nasazení, odborným znalostem a vynikajícím výsledkům si vysloužily toto zasloužené uznání.

Seznamte se s našimi novými associates

Kristýna Milovanović

Kristýna Milovanović je důležitým členem našeho týmu pro zastupování nájemců. Po celou dobu svého působení ve společnosti Cushman & Wakefield Kristýna trvale prokazuje výjimečné schopnosti při prosazování zájmů nájemců. Vyniká ve vyhledávání ideálních nemovitostí, vyjednávání o podmínkách pronájmu a zajišťování precizního a pečlivého plnění požadavků nájemců. Její hluboké znalosti trhu a strategické postřehy jí umožnily zajistit pro své klienty výhodné nabídky a optimální lokality. Kristýna je díky svému přístupu zaměřenému na klienta a snaze porozumět jedinečným potřebám každého nájemce neocenitelným přínosem pro tým. Její povýšení odráží její neochvějné odhodlání dosahovat vynikajících výsledků a její významný přínos k úspěchům našich klientů.

Barbora Cassandrová

Barbora Cassandrová se podílí na práci týmu High Street a Shopping Centres Releasing. Její odborné znalosti v oblasti pronájmu maloobchodních prostor spolu se schopností vyhledávat a zajišťovat špičkové lokality významně obohatily naše portfolio. Barbory strategická vize a pečlivý smysl pro detail vedly k mnoha úspěšným nájemním transakcím, z nichž profitovali jak naši klienti, tak celkové působení společnosti Cushman & Wakefield na trhu. Její povýšení je důkazem její tvrdé práce, odhodlání a výjimečných výsledků v maloobchodním sektoru.

Zářná budoucnost před námi

Barbora i Kristýna prokázaly příkladnou profesionalitu a hluboké nasazení ve svých rolích v týmu české maloobchodní agentury Cushman & Wakefield. Jejich povýšení na Associates je nejen uznáním jejich dosavadních úspěchů, ale také vyjádřením důvěry v jejich potenciál pro budoucí úspěch.

Jako Associates budou Barbora a Kristýna i nadále přinášet své odborné znalosti a nadšení do svých týmů a dále posilovat naši pozici lídra na trhu maloobchodních nemovitostí. Jsme hrdí na to, že jsou součástí našeho týmu, a těšíme se na jejich další přínos pro naše klienty i širší odvětví.

Připojte se prosím k našemu blahopřání Barboře Cassandrové a Kristýně Milovanović k jejich zaslouženému povýšení. Jsme přesvědčeni, že ve svých nových funkcích budou vynikat a budou i nadále udržovat vysoké standardy excelence, kterými je společnost Cushman & Wakefield známá.