Markéta Kotvová

High Street, Consultant

Zpráva pro Markéta Kotvová

O Markéta Kotvová

Markéta pracuje ve společnosti Cushman & Wakefield jako konzultantka v retailovém oddělení od července 2024. V současnosti se zaměřuje na pronájem retailových prostor v centru Prahy.

Markéta se vždy snaží poskytovat klientům tu nejlepší zákaznickou zkušenost a budovat s nimi dlouhodobé vztahy. Její hlavní přidanou hodnotou jsou její předchozí pracovní zkušenosti, kdy poskytovala služby v oblastech pronájmu nemovitostí, architektury a designu a business developmentu.

Jako retailová konzultantka Markéta spolupracuje i s kolegy z dalších týmů, zejména se správou nemovitostí, retail parky, logistikou a kancelářemi.

Pracovní zkušenosti

Markéta Kotvová pracuje jako konzultantka v oblasti nemovitostí od roku 2020. Začínala ve společnosti Engel & Völkers, kde měla na starosti dohled nad celým procesem pronájmu exkluzivních nemovitostí v Praze, poskytování odhadů a analýz tržní hodnoty a byla zařazena mezi 5 nejlepších agentů.

V roce 2022 nastoupila do společnosti Crown Relocations. Jako Client Engagement Manager zajišťovala udržování a budování pevnějších vztahů s firemními klienty, správu účtů firemních klientů ve Velké Británii, Irsku a Beneluxu a monitorování všech probíhajících služeb pro dané klienty.

Vzdělání 

Trinity College-Hartford

Specializace

  • High Street
  • Tenant Representation

Sociální sítě

Příležitosti, které nabízí Markéta Kotvová